''Allting är inte svart eller vitt..''

Hmm, jag funderar på meningen ovan.. Den meningen sa en person till mig när jag ställde honom mot väggen och gav honom ett ultimatum. Han tittade irriterat på mig,  sa ''allting kan inte vara svart eller vitt i ditt liv Jenni'' och suckade högt. Jag kommer ihåg hur arg jag blev, frågan jag ställde var mycket enkel. Och då fick det inte vara svart på vitt vad svaret va? För personen inte kunde vara ärlig nog att besvara min väldigt enkla fråga. Det är inte vad jag ska skriva om, men jag har tänkt mycket på det..
 
För mig är livet lite sådär, det är liksom svart och vitt. För mig finns det ingen mellanväg eller ''vi löser det sen''. Som person blir jag enormt irriterad på sånt där, ställer jag en fråga vill jag ha ett svar. Nu kan ni ju dock ha i ert huvud att det inte gäller allmäna vardagliga frågor, men när jag ställer en fråga som dels: varit svår för mig att ställa, är känslig och innebär en eventuell stor förändring, då blir min värld svart eller vit. Frågar jag ''ska vi äta eller skita i det'', är det klart jag vill ha ett svar men jag bryr mig inte om svaret dröjer då det inte är en livsviktig fråga i detta fallet. Men om jag som i situationen jag tänker på frågar ''ska vi va tillsammans eller göra slut?'' då vill jag inte ha något ''men vi tar det sen'' ''vi tar det när jag tränat'' ''vi tar det imorgon'' ''men skitsamma vi kan lösa det någon annan dag'' nej tack, jag vill ha mitt svar nu.
 
Jag är så otålig som människa och speciellt i förhållande, jag vill inte ha några jäkla pauser, jag vill inte ta det sen, jag vill ha svaret nu. För i dessa situationer är min värld verkligen svart och vit. Vill du inte va med mig så säg det så drar jag, jag tänker liksom inte stanna hos någon som inte bryr sig om vart den personen har mig. 
 
Visst förstår jag också att när man har ett seriöst förhållande att man kan behöva tänka igenom ett sådant beslut, men samtidigt måste man kunna prata med sin partner om det. För mig är allt sådant självklart, för jag vet om jag vill ha någon i mitt liv eller inte. Min värld är svart och vit när det är ultimatum som ''ja men coca eller fanta?'' men skulle någon(i dettta fall Alex isåfall) ställa ett ultimatium som ''mig eller dina hästar'', då är min värld inte svart och vit längre. Nu vet jag att Alex aldrig skulle säga det men liksom, ställer någon mig i den situationen så försöker jag alltid reda ut det, slippa välja, men om den tvingar mig att välja mellan svart och vitt så väljer jag mina hästar. För en person som älskar mig skulle aldrig tvinga mig att välja mellan dem och min sport.