Jag skäms över er

Ärligt talat så skäms jag. Jag skäms över er. Jag skäms över alla er som på något sätt är främlingsfientliga, rasistiska eller helt enkelt inte kan önska alla männiksor lika värde. Hur kan man som människa tro att man är bättre än någon annan? Att man är mer värd än någon annan? Jag skäms så otroligt mycket och jag lider. Jag lider med alla er människor som vill förbjuda burkor, inte vill ha moskéer, vill stoppa invandringen och framförallt röstar på sd. Fyfan, ja jag lider med er. Tänka att behöva leva i en kropp med sådana vidriga tankar. En sådan hemsk människosyn. Fyfan för er. 
 
Ärligt talat blir jag så jäkla förbannad, hur i helvete kan man sitta och skriva som ni gör? Vissa stöttar nazistisk och fascistisk propaganda på nätet, vissa av er delar satirsidor utan någon källkritik och några av er röstar till och med på SD. Ni röstar på ett parti som inte vill gå in på människor lika värde och lägger ut adresser till asylboende så att det är fritt fram för människor som er att bränna ner husen. Ni anser att om man kommer till Sverige ska man äta sill, dricka litervis med sprit, det måste man ju förstå om man flyttar hit, eller hur? Har man andra seder, så får man lämna de kvar, för det räcker ju ta mig fan med de seder vi har. Ja jag håller med er, vi värnar så fruktanvärt mycket om våra seder. Luciatågen, ja herregud va många som vill vara med där, vi alla dansar runt midsommarstången och vi alla går i kyrkan på julafton. Haha nej, snälla lilla vän, lägg av nu. Det är inte många svenskar som värnar om våra seder. Det snackas om att ''men jag vill kunna sjunga min nationalsång'' ja men gör det då för fan? Jag har ALDRIG hört någon protestera mot den svenska nationalsången, men vet du vad? Inte har jag heller någonsin hört EN enda människa sjunga den utan anledning på stan. 
 
Ni vill dela in människor i kategorier, det är vita vackra svenskar mot "dom". För tänk va hemskt det är med mångkultur. Jag är glad för din skull att du aldrig äter kebab, den är trots allt turkisk. Du slipper dricka vodka eftersom den är från Ryssland och troligtvis vill du hitta på ett eget sorts styre eftersom vår demokrati kommer från Grekland. Du äter aldrig pizza eller pasta, för den är trots allt italiensk. Jag hoppas aldrig du tittar på något annat än svenska filmer, eller dricker kaffe eftersom de kommer från Brasilien. Du syr troligtvis dina kläder själv eftersom något annat vore hemskt. Det finns ingen elektronik i ditt hem då den trots allt kommer från Kina. Du skriver, pratar eller läser aldrig eftersom vi fått siffrorna från arabiskan och våra bokstäver är latin. Det måste vara så skönt att vara du, att aldrig läsa tidningen, aldrig äta annat än ekologiskt och aldrig är du beroende av en bil heller. Det måste vara så underbart skönt att vara så felfri eller hur? Vet du vad? Du är bara enormt priviligerad. Du har haft turen att växa upp i ett land som Sverige, som betalar din födsel som kan snitta ca 25 000 kr som du inte behöver betala, som ger dig gratis utbildning och dessutom betalar dig för att gå i skolan. Du är bara enormt tursam som fått växa upp i ett land som Sverige. Jag gick in på livets lotteri för att se var jag skulle födas, om jag skulle födas idag. 300 000 barn föds varje dag, 300 av de föds i Sverige, det är 0.08% chans att just du skulle födas här. Jag skriver det igen PRIVILIGERAD! Skulle jag födas idag hade jag fötts i Egypten. Där är barnaga tillåten, de har 20% fattigdom, de utövar kvinnlig könsstympning, tillåter barnäktenskap och låter barnen utföra barnarbete. Jag säger det igen. DU är priviligerad som fått födas här, JAG med. Du menar alltså att om man föds i Syrien, där det är krig. Då ska man stanna där. Inte fan ska man tro att man ska få komma hit och få hjälp här. Vet ni hur vidriga ni är? 
 
Här flyr människor för sina liv, de har sett terror och upplevt ett antal nära döden upplevelser, när de kommer till tryggheten bemöter svenska medborgare ''dom'' med hat. Man möter ''dom'' med förakt. Tackar ''dom'' genom att bränna ner deras boenden och sen klagar man på att det kostar så onödigt mycket pengar med invandring. Hallå dubbelmoral!
 
Jag lider med dig som aldrig kommer kunna gå till en vårdcentral, för tänk om där finns en läkare som inte har svensk bakgrund. Jag lider med dig som en dag kanske kommer dö för att du saknar en organdonator eftersom du vägrar ha en ''utländsk'' människas organ i din kropp. DU backar när du möter invandrare, håller extra hårt i din väska och går lite extra snabbt. Du spottar på ''dom'', du sparkar på någon som redan ligger ner. Du önskar att de inte fanns här, du bryr dig inte om alla människors lika värde. För det kommer aldrig vara dig det där händer. Du är priviligerad nog. Vet du var din största dubbelmoral är? Det är när DU tar åt dig äran när Sveriges landslag presterar bra. DÅ är du stolt över att vara svensk. För har man någonsin klagat på att Zlatan Ibrahimovic, Alexander Milosevic, Pa Konate, Jimmy Durmaz och Erkan Zengin är invandrare? Bett de åka hem? Bränt upp deras boenden? Spottat på den? Önskat att de behandlades som en fluga på väggen? Nej. För du är äckligt full med dubbelmoral. 
 
Jag skäms över att behöva vara ibland er. Vissa av er finner jag besläktade med mig själv, vissa av er är vänner med mig på Facebook. Någon kanske jag möter när jag handlar mat och några kommer jag aldrig möta. Men jag skäms. Jag skäms så mycket att jag inte vill skriva ''vi svenskar'' för jag tar avstånd från vad NI gör. ''Sverige är inte säkert mer'', nej det är det verkligen inte med människor som er ibland oss. Jag hoppas att karma hinner ikapp dig. Att du en dag ska behöva fly ifrån allt du har, lämna allt hemma, komma till ett land där folket spottar på dig, sparkar på dig och behandlar dig som om du vore förra månadens rester. Kristen som du är känner du säkert igen vad Jesus en gång sade ''Behandla andra som du själv vill bli behandlad''.  Så det som jag nyss beskrev, det är kanske trotts allt är din drömvärld? Haha, nej ni är pinsamma och jag skäms över er. Jag är inte så religiös, men jag tackar GUD för att han gett mig sunt förnuft och inte gjort mig till sådanna som ni är. 
 
Vet ni vad? Den människan jag vill mysa med först på morgonen, säga hej till först när jag kommer hem från skolan och mötas av ett ''jag älskar dig Jenni'', det är av min lillasyster. Hon är två år gammal, hon har krylligt hår, stora mörka ögon och vet ni vad? Hon är inte svensk. Hon är i sitt pass, de människorna ni spottar på. Jag älskar henne, mest i hela världen och jag lider med er som inte kan uppleva sådan kärlek.