''jag ska bli bättre på att blogga''

Hahaha, jag älskar att jag skriver att jag ska ta tag i min blogg igen, sen glömmer jag lösenordet och kommer inte in på den.... Bra jobbat! *Klapp på axeln*
 
Snabb uppdatering av helgen: Leo slutade 4 i sin grupp och Lass första runda gick skit(gräsbana och pissregn= skit). Jag har även hunnit bli magsjuk(igen..) och fick igår tid på vårdcentralen för en massa prover. Så nu ska jag börja äta movicol tills proverna är framme. 
 
Just nu sitter jag på filosofin, vilket är så klyddigt och just nu väldigt flummigt. Vi ska snart ha lunch, där det är chili con carne(.......!!!). Efter lunch har vi två lektioner till, vilket är ledarskap och organisation samt gymnasiearbetet. Efter det ska jag till gymmet, jag ska träna mage och rumpa men har fortfarande sån enorm träningsvärk i magen sedan måndagens pass. När jag kommer hem ska jag försöka tömma poolen och högtryckstvätta stallet. Jag ska även planera lite inför helgen. Jag ska försöka uppdatera bloggen bättre, göra den lite roligare - men det får komma när jag har tid.