Till alla er killar...

Efter en lång dag och en förfest så hamnar vi på kristall. Vi dansar, skrattar, svettas, sjunger och har kul. Vi har kul fram tills att DET händer. Såå många tjejer vet var jag menar, men ännu fler kommer känna igen sig. Ni vet man står där på dansgolvet och helt plötsligt kommer en kille, som inte kan ta ett nej och jag har lite punkter jag skulle vilja säga/förtydliga.
1. Bara för att jag dansar med mina vänner, behöver det INTE betyda att jag vill dansa med dig.
2. Bara för att DU tycker vi dansar sexigt med varandra, innebär det inte att du automatiskt kan vara en del av det.
3. När du ändå bestämmer dig för att dansa med oss, läs av våra signaler.
4. När du börjar dansa mot mig och mina vänner dansar bort mig från dig, betyder det HÅLL DITT AVSTÅND! Till och med mina vänner ser att jag INTE vill.
5. När du återigen dansar mot mig och jag flyttar på mig, är det ett NEJ JAG VILL INTE ATT DU DANSAR SÅ NÄRA MIG!
6. Bara för att jag må ha bröst som sticker ut lite från min kropp betyder det INTE(!!!) att du automatiskt får försöka ta på min kropp.
7. När du sätter dina händer på min midja och dansar upp bakom mig, jag puttar bort dina händer och säger "nej" betyder det NEJ!
8. När du sedan TAR TAG I mitt fett/mina kärleksvalkar vad du nu än vill kalla det och håller fast mig, när jag säger släpp - SLÄPP DÅ!
9. När du sedan tar tag i mig igen, denna gången ÄNNU hårdare och trycker ditt stånd mot min rumpa och jag blir så förbannad att jag tar mig därifrån - då vill jag INTE att du följer efter mig.
10. När du sedan följer efter mig i hissen, hör att jag berättar för min tjejkompis hur jävla obehagligt det var - STÅ FÖR FAN INTE OCH KOLLA PÅ MIG FRÅN TOPN TILL TÅ UTAN BE OM URSÄKT!
11. När jag tar min jacka och går där ifrån på grund av dig, betyder det INTE att du ska fortsätta på någon annan tjej som inte vill!
Vad ska jag säga? Ska jag vara glad? Glad att jag var 100% nykter? Glad att jag inte var "provocerande klädd?" Glad att jag kom där ifrån? Fan det är saker som ska vara självklara, jag ska få vara onykter, lättklädd och stanna där jag är UTAN att riskera att bli sexuellt ofredad/våldtagen. ETT NEJ ÄR ETT NEJ, och ett ok efter 10 nej är inte samtycke!!