Jenni Lindwall

Att man kan känna såhär för en person trodde jag inte. Att världen stannar vid ögonblicket då man rör henne, att man litar på en person så mycket. Världen stannade för mig 8 juli 2009, dagen vi träffades. Det bara stanna, vi hade jätte roligt, sen försvann det. Men vi fann oss tillbaka, och fortsatte. Det var vi 2 mot världen hand i hand genom eld&vatten. Idag är vi bra vänner. Anledningen till det, är för att vi bråkade jämnt. För mig skulle jag en dag vilja bli din bästa vän, din syster. Men den dagen kanske aldrig händer? Men att få ha dig som vän, är något så otroligt underbart! Du är helt perfekt, du vet vad som gäller, du finns för en, du är en bra vän. Vad mer kan man begära? Du får mig att känna mig som en bra person. När jag är ledsen, är det alltid du som tröstar. När jag vill umgås, är det alltid du som försöker komma till mig,eller tvärtom. Jag skulle vilja umgås med dig oftare. Umgås med dig&våra vänner. Ha minnen som man inte glömmer. frågan är bara om du vill de, om dom vill de. något man bara kan hoppas på. jag minns våra tider innan, då vi 2 hade massor med minnen. Du betyder mycket för mig, om du hoppar hoppar jag, om du gråter gråter jag. För mig är du den ända jag kan prata om allt med! Du förstår hur jag har det, för ingen annan av mina vänner är såna som du. Jag har inga såna fina minnen med någon av dom, som jag har med dig! Jag är rädd för att vi ska glida isär, men jag vet att vi löser det. Inga fler bråk, inget sånt. För nu i sommar hade ju vi ett mål? ; att vi skulle gå i bikini, & va smala? ;) Att vi skulle gå&se Tff matcher, gå på bio, foto massor, sova över, skratta, bada, umgås med massa kompisar Allt sånt ska vi göra tillsammans! Du & jag. Jag håller mitt löfte.  du har fått mig att se allt positivt, jag har börjat gå ner i vikt, viljan som du lärt mig att kämpa med, att använda den. Det är du som gjort mig mycket gladare. Min mamma tycker att du är en bra vän för mig, att du är den rätta. Du har aldrig svikit mig, jag har valt bort vänner, för att ändras.. för att vi inte skulle bråka. Jag har stått emot, och kämpat, för just dig. Bara för dig! ingen annan! 
Jenni lindwall? Jag älskar dig så sjuuukt otroligt mycket! För mig, är du som en bästa vän. Önskar bara du sa detsamma... <3 Älskar dig gumman, idag imorgon&föralltid. Tavlan du gjorde till mig, påminer om allt positivt vi gjort tillsammans, jag tittar på den varje dag, & blir tårögd av allt, jag kan aldrig hitta en sån vän som du. Så lova mig att stanna! 
Den dagen du lämnar mig, slutar mig hjärta slå, & jag får inget syre. Då är jag ingenting, det är du som får mig att bli någon. 100 kramar till dig jenni, du är mitt liv. 

// Erika Jönsson