Du kan göra skillnad

Det är lätt att glömma bort viktiga saker, saker som faktiskt räknas på riktigt i vår värld. Det är lätt att fasta i tankar som egentligen inte är några problem, exempelvis vad vi ska laga för mat eller till och med att det är för jobbigt att hämta mat så vi kör och köper hämtmat istället. Det är lätt att titta ut genom fönstret och se snön falla ner och drömma sig bort till varmare breddgrader på en strand, i en bikini med en drink i handen. Visst låter det bra? Och det är för vi är så otroligt priviligerade, att vi inte behöver tänka på några andra saker. Men.... för visst visste ni att det skulle komma ett men? Med allt det vi äger och har, har vi möjligheten att utföra bättre saker, och hjälpa världen att bli en bättre plats. Jag tänker därför presentera The 7M för er. 
 
7M är ett projekt som hjälper människor att få vatten, på platser där det i dagsläget inte finns något. Att ha vatten, som går att dricka, är otroligt viktigt, det får oss att överleva. På olika platser i världen är detta extremt svårt och innebär tuffa situationer för människorna. Det kan ta fyra timmar, enkel väg, för att hitta vatten. Det är här 7M kommer in. 7M placerar vattentankar närmre männniskorna, vilket resulterar i mer tid för arbete, bättre hälsa och vattenrelaterade sjukdomar minskar. Eftersom att 7M hjälper människor att få vatten på ett mer effektivt sätt, kan tiden som förr lades på att hitta vatten, numera leda till arbete och därmed minska fattigdomen. Att dricka ohälsosamt vatten kan leda till kolera, vilket kan ha en dödlig utgång. 
 
Vi i Kyrkans Unga på Källstorps församling har därför valt att starta en insamling till 7M, vi har ett mål att samla in 25.000 kronor fram till den 30 juni, detta resulterar i cirka tre vattentankar till människor som är i stort behov av det. Vi ber er därför att dela detta inlägget, lägga ett bidrag till vår insamling och göra skillnad. Tack.
 
Går ni in på länken så ser ni vår insamling och kan därmed skicka in bidrag!