Svårt att sätta ord

Vissa saker är svårare att sätta ord på, framförallt när man sen försöker förstå vilka känslor det är man sätter till. Allt blir så komplicerat när det är vänner involverat och man känner att ett svek som inte hade behövt vara så stort blir större, just för att det kommer från en människa man älskar och trodde bättre om. 

För mig är vissa saker otroligt viktigt i en vänskap, som det troligtvis är för många många andra också. Men att vara ärlig mot mig, det är en otroligt viktig sak. Du kan alltid vara ärlig mot mig, jag kommer aldrig döma dig. Jag kommer kanske bli arg, bli ledsen, bli olika sorters emotionell, men du kommer alltid kunna prata med mig. Därav blir det ett stort svek för mig när mina vänner väljer att ljuga för mig, dra till en helt onödig vit liten lögn. Alltså ärligt talat, det är hundra gånger bättre att du säger "fan asså känner inte för att umgås idag" än att skriva "åh jag kan tyvärr inte, ligger hemma och är sjuk" när du sen väljer att åka iväg. 

En annan sak är att mina vänner måste prioritera mig, för jag är noga med att prioritera mina vänner. Att boka planer för att sen ställa in i sista minuten, eller till och med egentligen alldeles för sent, det gör mig så ledsen och förstör hela min dag. Alltså ja fine om något oväntat dyker upp, man blir sjuk osv osv men att om vi ska ut och äta, då förväntar jag mig att vi faktiskt ska ut och äta, inte att du 10 min innan vi ska dra säger att du är och äter med någon annan. 

Jag vet egentligen inte vad mer jag ska skriva, jag bara känner mig så matt på att folk försöker trycka iväg mig för att de inte kan vara ärliga, eller att de helt enkelt prioriterar partners före mig.  (null)
Va som leo & brisa istället, va snälla mot varandra och alltid ärliga